FNV1 

Dit jaar had de vereniging de FNV caravan weten te bemachtigen. Met de stunt vragen de bestuursleden aandacht voor actieve leden en nieuwe bestuursleden. De taak van bestuurslid is te “zwaar” om tot je 65ste te vervullen.

De caravan werd op maandag 4 januari weer teruggebracht naar Utrecht. Voor het terugbrengen werd ‘De Oliebol’ voor de vierde keer in vijf jaar bijgestaan door Tranportbedrijf Bouman uit Nijensleek. Een gegeven waar De Oliebol Bouman zeer dankbaar voor is. Op de snelweg trok het gevaarte veel bekijks. Een delegatie van de vereniging arriveerde met caravan maandagmiddag om een uur of twee op de Varrolaan in Utrecht. Ze werden ontvangen op het hoofdkantoor door hoofd communicatie Oeds-Jan Postma en hoofd Voorlichting José Kager van FNV Bondgenoten. Bij de ontmoeting werden uiteraard de beste wensen uitgewisseld.

Eenmaal afgeladen kon de caravan terug op z’n vertrouwde stek gezet worden. Bij het terugplaatsen werd de caravan voorzien van een nieuwe wielklem. Binnen in het kantoor van FNV werd nog even nagepraat en een kop koffie gedronken. Van ‘De Oliebol’ kreeg de bond een fles Vledderse kruidenbitter en een ingelijste foto van de bestuursleden met de caravan cadeau. Als “eerlijke vinders” kreeg ‘De Oliebol’ een pakket met AOW-actiemateriaal.