test2

Ziekenbezoek

Evenals andere jaren gaat oudejaarsvereniging ‘de Oliebol’ op bezoek bij mensen uit het dorp Vledder en Doldersum die tussen kerst en oud & nieuw in het ziekenhuis liggen. De Oliebol doet dit om deze mensen een hart onder de riem te steken in een tijd die veel te mooi is om in het ziekenhuis te liggen, met Kerst en Oud & Nieuw willen we tenslotte allemaal genieten in ons mooie dorp en deze tijd samen met familie en vrienden doorbrengen. 

Weet u iemand die in het ziekenhuis ligt tussen Kerst en Oud & Nieuw, aarzel dan niet om deze op te geven bij het bestuur van de ‘de Oliebol’ en wij zullen hem/haar verblijden met een bezoek tussen Kerst en Oud & Nieuw! 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vuurwerkshow

Elk jaar organiseren wij op oudjaarsdag een groots vuurwerkspektakel. Voorheen werd het vuurwerk om een uurtje of één afgestoken achter 'De Tippe'. Tegenwoordig wordt het vuurwerk rond acht uur op oudejaarsavond op de Wellegiesweide afgestoken, zodat ook de kleinsten en de oudsten nog fit genoeg zijn om het schouwspel te kunnen bewonderen.

Graag zien wij u dit jaar ook weer om 20:00 uur bij de vuurwerkshow op de Wellegiesweide.

 

Locatie van de Wellegiesweide:

 

Galerij feesten

Nieuwjaarsfeest 2016-2017:

Nieuwjaarsfeest 2010-2011:

Summerjam 2009:

Summerjam 2008:

Free Joomla Lightbox Gallery

Club van 50 geschenken

De club van 50 komt uit het dorp en is er voor het dorp. Wanneer dit geld niet gebruikt wordt, zal De Oliebol names de Club van 50 dit terug geven aan het dorp door middel van een geschenk. Het eerste geschenk is inmiddels gegeven:

Renovatie kleuterplein van OBS De Hoekstee

schoolplein 11

De Club van 50 bestaat in 2017 inmiddels alweer zo’n zes jaar en we hadden hierdoor al een redelijke buffer opgebouwd. Al een paar jaar waren wij op zoek naar een geschikte bestemming voor deze buffer.

Tijdens onze zoektocht naar een passend cadeau van de Club van 50 aan het dorp kwamen wij aan het eind van 2016 in gesprek met OBS De Hoekstee. Zij wilden graag het gehele schoolplein op de schop nemen, aangezien deze wel aan vervanging toe was. Hierbij vroegen zij of wij iets voor hen konden betekenen. Dit was mooi iets voor de buffer van de Club van 50 dachten wij meteen. Helaas was de renovatie van gehele schoolplein te hoog gegrepen om te kunnen financieren. Wij konden echter wel een startsein geven met de complete renovatie van het kleuterplein aan de voorkant van de basisschool. Dit leek ons dan ook een goed plan. Iets waarmee we de jongsten binnen het dorp een plezier konden doen. Zij zullen waarschijnlijk de nieuwe leden en bestuursleden van De Oliebol worden en degene die later het verenigingsleven gaan dragen bij alle verenigingen in het dorp.

Hieronder zijn een aantal afbeeldingen te vinden van voor, tijdens en na de renovatie. De renovatie van het kleuterplein werd voltooid aan het eind van het schooljaar van 2016-2017. Wij mochten als bestuur van De Oliebol het kleuterplein feestelijk openen op de eerste schooldag van 2017-2018.

 schoolplein 1schoolplein 2schoolplein 3schoolplein 4Schoolplein 5schoolplein 6schoolplein 7schoolplein 8schoolplein 9schoolplein 10schoolplein 11Schoolplein 12schoolplein 13schoolplein 14schoolplein 15

Galerij stunt

2018 - Johannes van den bosch blijkt in Vledder staan

2017 - Mascotte LEGiO museum ontvrweemd door ouderjaarsvereniging uit Vledder

2016 - Hobbel-eland Ikea Zwolle duikt op in Vledder

2015 - ‘Oek’ uit het Hunebedcentrum in Borger

2014 - Reusachtige winkelwagen

2013 - Reusachtige Baanfiets

2012 - F-104 Starfighter van Museum Vliegbasis Deelen

2011 - Sofie de Danzende Haas en plaatsnaambord Hongerige Wolf

2010 - Aktiecaravan van FNV Bondgenoten

2009 - Bronzen beeld Paulus de Boskabouter

2008 - Ellert en Brammert uit Schoonoord

2007 - Houten giraffe, tijgers en pinguins van het Noorder Dierenpark

2006 - ‘Kos met de Snor’ uit Het Land van Ooit

2005 - Lammechien, het zusje van Bartje

1997 - ‘All You Need Is Love’-caravan

 

Free Joomla Lightbox Gallery