Wat is De Club van 50?

De club van 50 is een groep van mensen die op persoonlijke titel dan wel als bedrijf, met een jaarlijkse bedrag van €50 Oudejaarsvereniging steunen. Natuurlijk alle kleine beetjes helpen, maar we hebben gemerkt dat er bedrijven en personen zijn die met veel plezier een substantieel bedrag willen de doneren aan de vereniging. De Club van 50 is te beschouwen als een vorm van steun dat valt tussen donateurschap en sponsoring.

Waarom lid worden van de Club van 50?

Ten eerste wordt u natuurlijk lid omdat u De Oliebol een warm hart toe draagt! Met uw steun kunnen we de continuïteit van onze activiteiten waarborgen. Met uw lidmaatschap van de Club van 50 behoort u tot een selecte groep mensen die het mogelijk maakt dat De Oliebol zijn rol kan blijven vervullen in Vledder.

Wat is het doel van de Club van 50 en wat gebeurt er met uw bijdrage?

Extra opbrengsten creëren voor de oudejaarsvereniging die met deze middelen nog meer kan doen voor het dorp Vledder. Ook zullen de extra opbrengsten worden gebruikt als een buffer voor de oudejaarsstunt waar de oliebol bekend om staat.
Grofweg zitten de financiën van De Oliebol zo in elkaar dat het geld van de donateurs terugvloeit naar de kosten die gepaard gaan met de activiteiten voor het dorp (bingo, sinterklaas, cadeaus verenigingen, etc.). Met het lidmaatschapsgeld van de leden wordt de stunt bekostigd. Omdat de kosten van de stunt nogal kunnen wisselen, is het nodig om hiervoor een buffer op te bouwen. Om deze niet onnodig hoog te laten worden zal er één keer in de 2 à 3 jaar gezocht worden naar een bestemming voor het geld dat over is.

Wat zijn de voordelen voor u?

Uw (bedrijfs)naam zal het gehele jaar op de website www.deoliebol.nl te zien zijn. Hier dient u uw logo voor aan te leveren in bij voorkeur in EPS, anders in JPG). Tijdens de jaarwisseling zal uw (bedrijfs)naam te zien zijn op een PowerPoint presentatie die de gehele avond blijft draaien naast de DJ op het podium. Daarnaast zal een promo ingesproken worden met de namen van de leden van de club van 50. U zult ook uitgenodigd worden voor de jaarlijkse barbeque voor de Club van 50 in het voorjaar, dan komen we gezellig samen om onder het genot van een hapje en drankje.
Als u liever anoniem wilt blijven dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Hoe loopt het lidmaatschap van de Club van 50?

Het lidmaatschap loopt vanaf 1 september t/m 31 augustus. Opgeven of afmelden voor de club van 50 kan in de periode van 1 juni t/m 1 augustus.
Eind augustus of in het begin van september zult u opnieuw benadert worden met de vraag of u het komende jaar lid wilt blijven van de Club van 50. 

Wie kunnen er lid worden van de Club van 50?

Iedereen die een bedrag van € 50,- wil doneren aan de oudejaarsvereniging. Het is mogelijk om als individu deel te nemen aan de club van 50 maar ook als bedrijf of groep.

Hoe kunt u lid worden van de Club van 50?

Iedereen die lid wil worden van de Club van 50 kan zich inschrijven met het inschrijfformulier. Deze kan opgevraagd worden bij het bestuur of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Klik hier voor het aanmeldformulier van de Club van 50