VLEDDER – Zoals de één zal verbazen en de ander hier al lang van op de hoogte was, is oudejaarsvereniging ‘de Oliebol’ alweer druk in de weer met haar voorbereidingen en activiteiten voor de komende jaarwisseling. Het benaderen van leden voor de Club van 50 en de donateursactie is inmiddels afgerond, de winnaars van de taartenverloting onder de donateurs zijn zelfs al getrokken, maar deze maken wij uiteraard pas in december bekend. Wij kunnen u wel alvast mede delen dat ‘de Oliebol’ bijdraagt aan de Sinterklaasintocht, dat de seniorenbingo op dinsdag 29 december 2015 gepland staat en dat we ook dit jaar weer op bezoek gaan bij mensen uit Vledder en Doldersum die tussen kerst en oud & nieuw in het ziekenhuis liggen. Uiteraard behoren de vuurwerkshow, het nieuwjaarsfeest en giften aan de andere verenigingen/stichtingen bij de activiteiten en laten we hopen dat de vereniging ook dit jaar een mooie stunt in petto heeft!

Daarnaast waren Pascal en Martin op zaterdag 10 oktober op uitnodiging van VHV (Vrijwilligers Helpen Vrijwilligers) bij de kofferbakmarkt bij de Tippe. VHV organiseert maandelijks van april t/m oktober een kofferbakmarkt bij de Tippe. Van de opbrengsten ontvangen uit stageld worden de kosten gedekt en geeft deze stichting een X-bedrag aan diverse verenigingen uit het dorp. Dit jaar werden er 3 cheques van 300 euro weggegeven en de Oliebol mocht hier één van in ontvangst nemen! Via deze weg willen wij Stichting VHV nogmaals bedanken en wensen ook hen veel succes in de toekomst. Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen verenigingen en stichtingen.

Rest ons verder u als donateur of Club van 50 lid te bedanken voor uw bijdrage en willen wij u er op attenderen dat al het laatste nieuws via meerdere kanalen bekend gemaakt zal worden, maar dat het laatste nieuws het snelst via Facebook verspreid wordt. Like dus snel onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van alle Oliebol gebeurtenissen!