VLEDDER – Oudejaarsvereniging de Oliebol is weer drukdoende met haar  activiteiten. Zo zijn er al 3 zaterdagen taarten uitgereikt aan winnende donateurs. Met zaterdag nog 4 taarten te gaan, loopt deze actie al richting haar einde. Maar er is zoals u gewend bent meer. Wat te denken van het ziekenbezoek, de oudejaarsbingo, het vuurwerk en het nieuwjaarsfeest?!

Het ziekenbezoek is de laatste jaren een activiteit van ‘de Oliebol’ die qua bezoeken terug loopt. Hoe minder mensen in het ziekenhuis liggen tussen kerst en oud en nieuw, hoe beter. Enkel is het probleem dat de oudejaarsvereniging aan zeer weinig info komt van lokale huisartsen, dit heeft begrijpelijk met privacy te maken. Helaas kunnen wij niet anders dan het hier bij laten, maar mocht u een vriend/familielid/bekende kennen die spijtig genoeg tussen kerst en oud en nieuw in het ziekenhuis verblijft, geef dit dan door aan ‘de Oliebol’. Dit kan via Ruud van Erp (06-23784630) of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De Oudejaarsbingo voor de senioren in Vledder staat dit jaar gepland op zaterdag 28 december, start om 14.00 uur in de Tippe. Ook via deze weg nodigen wij alle senioren dan ook uit!

Verder staat zoals gewoonlijk op oudejaarsavond de vuurwerkshow van de Oliebol op het programma, aanvang 20.00 uur op de Wellegies Weide. De Oliebol zal dit jaar met een vernieuwde show en gratis warme glühwein paraat staan.

Het nieuwjaarsfeest word van oudsher in de Tippe gehouden, om 00.30 uur is de zaal geopend voor alle bezoekers. Traditioneel worden er cadeaus uitgereikt aan verenigingen en stichtingen en de hamvraag voor velen zal altijd zijn: ‘Wat is de Stunt?’