VLEDDER – Oudejaarsvereniging ‘de Oliebol’ is alweer enkele weken actief met vergaderen en treft al diverse voorbereidingen voor de komende activiteiten.

In deze eerste weken gaat de aandacht uit naar actiepunten die na de evaluatie van het afgelopen en de algemene ledenvergadering naar voren zijn gekomen en met name het financiële aspect. Hoe staat onze oudejaarsvereniging er in deze, voor zeker ook verenigingen als de onze, moeilijke financiële tijden voor. Ook de ‘Club van 50′ en de donateursactie worden weer op poten gezet. Het bestuur ligt hieronder deze twee acties toe:

Club van 50
De afgelopen weken hebben wij als bestuur ons opgedeeld om vele ondernemers te benaderen voor de ‘Club van 50′ (voor info omtrent deze club willen wij als bestuur  u verwijzen naar de pagina ‘Club van 50′, te bereiken via de menubalk van deze website). De eerste berichten zijn goed en zoals het nu lijkt generen we al een goede basis ten opzichte van vorig jaar.

Donateursactie
In week 40, 41 en 42 (van 7 tot en met 26 oktober) kunt u één van onze (bestuurs-) leden aan uw deur verwachten. De Oliebol loopt namelijk weer haar jaarlijkse donateursactie. Net als andere jaren komen wij bij u langs de deur met de vraag of u een vrijwillige bijdrage wil doen aan deze mooie vereniging. Uw bijdrage is van groot belang voor onze vereniging, zonder uw bijdrage kunnen wij onze bekende activiteiten (voor jong en oud) helaas niet meer bekostigen. Wij hopen dat ook u weer een bijdrage wil doen en danken u hier bij voorbaat al voor.

Op naar opnieuw een mooie afsluiting van het jaar en knallende start van het nieuwe jaar!