Fiets1

APELDOORN/VLEDDER – Vrijdagmiddag 4 januari heeft oudejaarsvereniging ‘De Oliebol’ haar oudejaarsstunt teruggebracht naar haar rechtmatige eigenaar. Op de plek waar de reusachtige oranje fiets in de nacht van 18 op 19 december verdween is de reusachtige fiets terug geplaatst.

De oudejaarsvereniging ging in opperbeste stemming richting Apeldoorn, dit in de verwachting dat de beheerder van Omnisport en de gemeente Apeldoorn (eigenaar van de fiets) het sportief op zouden vatten. Dit bleek ook zo te zijn, met diverse media aanwezig werden de leden van de club bij Omnisport met een lach opgewacht.

In ruil voor de oranje baanfiets kregen de leden van de oudejaarsvereniging het achter gelaten kinderfietsje met de tekst “Wij doen er een tandje bij, tot gauw!” weer terug van de beheerder van sportcentrum Omnisport. Verder had ´De Oliebol´ ook nog een presentje voor het sportcentrum, een pak oliebollenmix en uiteraard een foto van de fiets met de leden er bij op.

Nadat de fiets weer netjes en onbeschadigd op de juiste manier werd teruggeplaatst werden er enkele interviews en beelden voor diverse media gemaakt. Hierna werden de mannen uitgenodigd voor een kop koffie in het schitterende sportcentrum waar o.a. een week eerder het NK Baanwielrennen verreden werd.

Namens oudejaarsvereniging ‘De Oliebol’ dank naar de gemeente Apeldoorn en Sportcentrum Omnisport voor de leuke opvatting en goede zorgen. Ook gaan onze dank uit naar G. Hellinga en Jan van der Linde voor het transport.

Fiets2 Fiets3