VLEDDER – Met de taartenactie en het ziekenbezoek achter ons, hebben we gisteren naar alle tevredenheid de bingo voor senioren georganiseerd in de Tippe te Vledder. Nu het einde van het jaar nadert hopen wij dat wij als oudejaarsvereniging dat u onze activiteiten volgt en zal bezoeken.

Afgelopen zaterdag was de bingo voor senioren weer in de Tippe te Vledder. Zo’n 70 senioren speelden de hele middag het oud-Hollandse spelletje bingo. Na een kop koffie met cake, 2 drankjes en vele bingo-rondes en prijzen verder vertrokken de senioren om 17.00 uur meer dan tevreden huiswaarts.

Waar de Oliebol al weken bezig is met de activiteiten van oudejaarsdag en uiteraard nieuwjaarsdag barst het morgen dus eindelijk los. De Oliebol heeft voor oudejaarsdag een vergunning geregeld voor het carbidschieten op de Wellegies Weide. De Oliebol zal een partytent met heater plaatsen bij het schieten, er wordt overigens niets aan versnaperingen verkocht door de Oliebol. Oudejaarsavond om 20.00 uur zal de vuurwerkshow starten op de Wellegies Weide, hier word u ook een glaasje glühwein aangeboden door de oudejaarsvereniging. 1 januari om 00.30 uur barst het nieuwjaarsfeest in de Tippe los! De dj van deze avond is DJ Gert Postma en dit beloofd weer een waar spektakel te worden. Vervolgens starten we om 1.30 uur te met het uitreiken van de cadeaus en doen we de presentatie van de oudejaarsstunt van ‘de Oliebol’.