Ieder jaar wordt er op oudejaarsavond een feest gegeven voor alle mensen uit de dorpen Vledder, Doldersum en omgeving. Dit feest is de hoofdactiviteit van de vereniging. Tijdens deze avond kan iedereen uit Vledder, Doldersum en omgeving onder het genot van een drankje het nieuwe jaar vieren.

Op deze avond krijgen een aantal verenigingen of instellingen uit Vledder of Doldersum een cadeau van de oudejaarsvereniging. De openbare basisschool werd bijvoorbeeld enkele jaren geleden verblijd met een dvd-speler.

Een ander onderdeel van de avond is de bekendmaking van de stunt. Om een uurtje of twee wordt bekend gemaakt wat de stuntcommissie dit jaar heeft kunnen bemachtigen.

Het Nieuwjaarsfeest wordt al sinds jaren vooraf gegaan door een groots vuurwerkspektakel. Voorheen werd het vuurwerk om een uurtje of één afgestoken achter ‘De Tippe’. Tegenwoordig wordt het vuurwerk rond acht uur oudejaarsavond op de Wellegies weide afgestoken, zodat ook de kleinsten nog fit genoeg zijn om het schouwspel te bewonderen.

Klik hier voor de foto's van de geslaagde Nieuwjaarsfeesten!